E TWİNNİNG PROJEMİZDEN

02.07.2020 257

Sınıfa Sığmayan Hayaller" adlı etwinning projesi TEK Ortaokulunda yürütülmektedir. Bu proje 10 ortakların biraraya gelmesiyle oluşmuştur.

Çocuklarımız teknoloji ile iç içe büyürken yaratıcılık ve meraktan hızla uzaklaşıyor.Hazır bilgiler,beceriler bekliyor.Biz onların içindeki minik mucitler peşindeyiz.Öğrenci ve öğretmenlerin hayallerini yansıtan didaktik eğitim ortamlarını sınıf dışına taşımayı hedeflediğimiz bu proje ile ;zıtlıkların uyumunu,yarım bırakılanı tamamlamayı,işbirliği ve dayanışmayı yanımıza alarak kültürel öğelerimiz ,değerlerimiz ve zamanına tanıklık etmek gibi pek çok kazanımı özümsetme niyetindeyiz.Aylık periyotlarda tema çerçevesinde gidilecek ,görülecek yerler, oluşturulacak sanal serginin bir parçası olacak .Okuldaki tüm öğretmen ve öğrencilerin sergimizdeki etkinliklere sihirli dokunuşları olacaktır.Akranöğretimi,fırsat eğitimi ve öğretimde alternatif yöntemlere de temel teşkil edebicek didaktik eğitim ortamları çocuklarımızda unutamayacağı güzel izler bırakacaktır.Sadece sınıfta değil hayatın kendi ritminde pek çok ortamın da öğretici olabileceğini keşfedecektir.

25-02-202125-02-202125-02-202125-02-2021