İSVEÇ TOPLANTIMIZ

01.04.2019 238

İSVEÇ TOPLANTISI

ESSENCE Projesi kapsamında TEK Ortaokulu İsveç toplantısına katıldı. İkinci toplantı 21 - 22 Şubat 2019 - Stockholm 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Profesyonel ve çok dostane bir şekilde karşılandık. Toplantının ilk günü Framtidsfrön´de gerçekleşti. . İlk günün konusu, metodoloji, seçilen yeterlilikler, faaliyetler ve çalıştay Proje Uygulama sunumu idi. 2, 3 ortaklı küçük gruplar halinde arka plan, beceriler, beklentiler hakkında tartışarak birbirimizi daha iyi tanımak için zamanımız oldu. Projede bildirilene kıyasla bütünlüğünü doğrulamak için O1 / A1 üzerine yansıma ve tartışma. Toplantının ikinci gününde, "Raoul Wallenberg Okulu, Beckombergavägen 316, Bromma" ziyaret edildi. Framtidsfrön´e göre girişimcilik yetkinliklerini nasıl geliştirdikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için farklı yaş gruplarındaki sınıfları ziyaret ettik ve etkileşimde bulunduk. Çalışma ziyaretinden gelen yansımalar tüm ortaklar tarafından paylaşıldı ve tartışıldı.

herkesin düşüncelerini ve düşüncelerini paylaştığı muhteşem bir ortamdı.